Mijn favorieten

Makelaarskeus

DE HAAN MAKELAARDIJ had toto voor kort 2 makelaars in dienst (samen goed voor ruim 60 jaar praktijkervaring) en als U dus iets eerder geweest was had U nog kunnen kiezen tussen een vrouwelijk lachebekje en een oude brompot. Niet dus. De oude brompot (die na 47 jaar makelaar zijn vak eigenlijk nog steeds heel leuk vindt) gaat nog wat lopende zaken afwikkelen en gaat daarna thuis nog wel wat doen maar heeft geen zin meer in elke dag moeten en ook geen zin meer om door nieuwe klanten uitgenodigd te worden om eens te komen vertellen wat ie voor hun kan betekenen.....  (voor klanten met een oudrwetse  instelling, die zelf ook niet voor elk wissewasje gebeld willen worden maar wel op zoek zijn naar vertrouwd vakmanschap en een advies zonder bijbedoelingen blijf ik m'n ding nog wel een tijdje doen).
.......

Blijft hetzelfde vertrouwde beeld: Transparant (vroeger heette dat:niet stiekum) en niet verstrengeld in de verlokkingen van bijproducten (hypotheek - of assurantie) en alleen werkzaam op dat stukje marktgebied waar we net even meer verstand van hebben (juist: landelijk - dorps - blauwe luchten - en klompen uittrekken bij de achterdeur).


 

De Haan Makelaardij

Jan Foppe de Haan
Jan Foppe de Haan
Beëdigd als Makelaar o.g. per 08-01-1981 Arrondiss.rechtbank Alkmaar en als Taxateur o.g. op 27-04-1979 en volgens nieuwe kretologie thans: Register Makelaar-Taxateur.
Naamgever en laatst- verantwoordelijke; werkte ooit voor één baas en dacht in 1980 "dat nooit meer".