Mijn favorieten

Makelaarskeus

DE HAAN MAKELAARDIJ heeft 2 volwaardige Makelaars in dienst, die samen goed zijn voor ruim 51 jaar praktijkervaring, die overigens niet helemaal gelijk verdeeld is, maar elkaar wel goed aanvullen.

Aan u dus de keus tussen Jong of Oud, Man of Vrouw, Heel snel of Ietsjes minder snel, maar wel met 't voordeel dat als d'r één ff-e niet kan (of nog twijfelt over het advies) u voor dezelfde prijs 't advies van een 2e deskundige krijgt.......

Bij ons hetzelfde vertrouwde beeld: We blijven compleet ons zelf en helemaal zichtbaar; laten ons niet verstrengelen in de belangen van bijproducten (hypotheek - of assurantie) en verschuilen ons niet achter een keten van landelijke reclamekreten en richten ons alleen op dat stukje marktgebied waar we net even meer verstand van hebben (juist: landelijk - dorps - blauwe luchten - en klompen uittrekken bij de achterdeur).

En tot slot. Gaan we ervoor, om er voor te zorgen dat Uw huis verkocht gaat worden voor een prijs die duidelijk verband houd met de vraagprijs en/of in elk geval door de opdrachtgever herkend wordt als besproken scenario (dijkdoorbraken e.d. buiten beschouwing latend).


 

De Haan Makelaardij

Jan Foppe de Haan
Jan Foppe de Haan
Beëdigd als Makelaar o.g. per 08-01-1981 Arrondiss.rechtbank Alkmaar en als Taxateur o.g. op 27-04-1979 en volgens nieuwe kretologie thans: Register Makelaar-Taxateur.
Naamgever en laatst- verantwoordelijke; werkte ooit voor één baas en dacht in 1980 "dat nooit meer".
Kathelijne Kok
Kathelijne Kok
Al sedert 1996 makelaars-praktijkervaring en in 2007 beëdigd als volledig gekwalificeerd Makelaar Taxateur. Geboren en getogen in Kwadijk, vanuit de schoolbanken 4 jaar makelaars praktijkervaring opgedaan in Oosthuizen en met wat korte uitstapjes via Amsterdam en Hoorn al vanaf 1-12-2002 bij ons helemaal op d'r plek. Heeft een grote betrokkenheid met haar klanten, grote werklust, fanatieke werkinzet en ook nog een groot loopvermogen. Al deze deugden staan haar baas uiteraard goed aan maar op de tennisbaan zijn zat tegenstanders te vinden die blij beginnen te kijken als ze door de volgende "afgehangen" worden....